Podnety a pripomienky záhradkári Dubina 1 Hranovnica

Podnety záhradkárov

Vítame vás na našej stránke Podnety a pripomienky, kde záhradkári môžu slobodne zdieľať svoje myšlienky a pripomienky. Sme tu pre vás, aby sme vytvorili priestor na pravidelné zhrnutie aktuálností, oznamov a záhradkárskych tém. Vaše pripomienky, návrhy a sťažnosti sú pre nás cenné, a radi ich vypočujeme a zohľadníme. Ďakujeme vám za prispievanie k lepšiemu fungovaniu našej záhradkárskej komunity.

otazky a odpovede

Otázky a odpovede

Vitajte na našej stránke "Podnety a pripomienky", kde vám prinášame najnovšie informácie a podnety od našich záhradkárov. Sledujte aktuálne udalosti a pridávajte svoje podnety do nášho komunitného priestoru. Táto sekcia je miestom, kde môžete zdieľať svoje skúsenosti, klásť otázky a prispievať k lepšiemu fungovaniu našej záhradkárskej komunity. Spoločne tvoríme prostredie, kde sú vaše názory a príspevky vítané.

Všetko pre záhradkárov

Rád/i by sme počuli vaše názory a pripomienky týkajúce sa kvality a fungovania našej záhradkovej osady. Prosím, zasielajte svoje podnety, návrhy, a pripomienky na moju e-mailovú adresu alebo na e-maily členov výboru. Vaše príspevky nám pomôžu neustále zlepšovať kvalitu života v našej záhradkovej osade. Aj ak máte pripomienky k obsahu tejto webovej stránky, neváhajte nám napísať. Ďakujeme vám za vašu aktívnu spoluprácu a príspevky k lepšiemu fungovaniu našej komunity.

 

Zdenko Hodúl Predseda spoločenstva

Vážení záhradkári,

Vaše pripomienky a návrhy môžete posielať priamo mne alebo členom výboru, ktorých kontakty nájdete na našej stránke v sekcii 'Zloženie výboru'. Pre zaslanie pripomienok mne použite formulár na stránke 'Kontakt'. Rovnako Vám poskytujeme príležitosť aktívne sa zapojiť do tvorby tejto stránky. Príspevky, podnety a fotografie môžete zasielať na náš e-mail.

Všetkým záhradkárom prajeme veľa úspechov a plodnú sezónu s bohatou úrodou, ktorá odzrkadľuje lásku k záhradkárstvu.

S pozdravom, Zdenko Hodúl Predseda spoločenstva ZÁHRADKÁROV DUBINA 1

Aktuálne ankety: Zapojte sa do formovania osady! Vyjadrite svoj názor a pridajte sa k rozhodovaniu týkajúcemu sa našej záhradkárskej osady.
[ Odkaz na ankety ]


 

Pripomienky a návrhy

Pripomienky a návrhy

Rád/i by sme počuli vaše názory a pripomienky týkajúce sa kvality a fungovania našej záhradkovej osady. Prosím, zasielajte svoje podnety, návrhy, a pripomienky na moju e-mailovú adresu alebo na e-maily členov výboru.

Vaše príspevky nám pomôžu neustále zlepšovať kvalitu života v našej záhradkovej osade. Aj ak máte pripomienky k obsahu tejto webovej stránky, neváhajte nám napísať. Ďakujeme vám za vašu aktívnu spoluprácu a príspevky k lepšiemu fungovaniu našej komunity.

 

Moje hlboké poďakovanie všetkým, ktorí sa aktívne zapájajú do tvorby a úpravy našej webovej stránky. Vaše cenné pripomienky a návrhy sú neoceniteľné pri formovaní stránky, ktorá slúži všetkým našim členom. S radosťou a vďakou prijímam váš záujem a hodnotím Vaše pripomienky, ktoré ste mi poslali.  S úctou, Zdeno

 

Otázky a odpovede podnety a pripomienky

Podnety a pripomienky otázky a odpovede Vážení členovia spoločenstva ZÁHRADKÁROV DUBINA 1,

Sme otvorení pre vaše podnety, pripomienky a návrhy na zlepšenie našej záhradkárskej osady. Môžete nám ich zasielať e-mailom alebo využiť našu stránku Kontakt. Vaše konštruktívne príspevky nám sú veľmi cenné. Ďakujeme vám za vašu spoluprácu.

S úctou, Spoločenstvo ZÁHRADKÁROV DUBINA 1


Podnety žiadosť požiadavka

 

Podnety žiadosť požiadavka

Podané podnety, sťažnosti, návrhy a žiadosti sú vítané. Žiadosť alebo podnet možno podať písomne, osobne, telefonicky alebo elektronickou formou. Je dôležité, aby bol čitateľný a zrozumiteľný, a aby jasne identifikoval, na aké nedostatky alebo zlepšenia poukazuje. Každý podnet musí obsahovať jasné informácie o tom, na čo sa týka a aké záležitosti sú žiadateľovi dôležité. Pred zverejnením prechádzajú podnety kontrolou.

Ďakujeme vám za vašu aktívnu spoluprácu.

Poznámka: Podnety prechádzajú pred zverejnením kontrolou.


Sťažnosti a podnety - Spoločné riešenia a informácie

Vitajte v našej sekcii Stažnosti a Podnety, kde vítame vaše pripomienky, návrhy a otázky týkajúce sa našej záhradkárskej osady. Vaše hlasovanie a aktívna účasť prispievajú k vytváraniu pozitívnej a pohodovej atmosféry v našej komunite.

Sťažnosť pani Márie:

Prosím o dodržiavanie osadového poriadku, najmä v súvislosti s tým, aby majitelia psov zabezpečili, že ich zvieratá nebudú mať voľný prístup na cudzí pozemok. Opakovane sme sa stretli s prípadmi, kedy pes poškodil zeleninový záhon a znečistil pozemok výkalmami.

Výbor spoločenstva.

Riešenie požiadavky: Priebežne žiadame všetkých záhradkárov o dodržiavanie osadového poriadku, konkrétne zákazu voľného pobehovania psov. Po dôkladnom skúmaní sme zistili, že ničenie záhradky pani Márie bolo spôsobené väčším vtáctvom a cudzou mačkou, ktorá nepatrí nikomu v našej osade. Ospravedlňujeme sa majiteľovi psíka a pani Márii za vzniknuté nepríjemnosti.


Požiadavka p. Ľubomíra

Je potrebné vyspraviť cestu v dolnej časti osady, pretože už niekoľko rokov tam štrk nebol dovezený. Je to najnižší bod osady, kde voda steká okolo plota. Stačí slabý dážď´a vždy tam stojí voda. Firma, ktorá robila zemné práce pre VSD na prelome rokov 2021/2022 zasypávala ryhu v období dažďov takže sa množstvo štrku stratilo v blate.

Riešenie požiadavky - Dátum: 20.05.2023 táto požiadavka bola zahrnutá do plánu prác na brigáde.


Požiadavka od Milana - Hlasná hudba - 07.05.2023

Milí záhradkári a susedia,

Chcem vás všetkých upozorniť na vzájomné rešpektovanie a vyhýbanie sa vnucovaniu svojej prítomnosti najbližším susedom. Prosím vás o stíšenie hudby na vašich zariadeniach, pretože záhradky slúžia na oddych, pobyt na čerstvom vzduchu a nie na počúvanie hlasnej hudby od rána do večera každý deň. Prosím, berte ohľad na ostatných.

Ďakujem, Milan

Riešenie požiadavky - Povinnosti členov dodržiavať pravidlá občianskeho spolunažívania. Zdržať sa všetkého, čím by nad mieru primeranú pomerom obťažoval iného záhradkára alebo čím by vážne ohrozoval výkon jeho práv.


Požiadavka od pána Milana

Pán Milan upozorňuje na nebezpečne naklonené stromy nad jeho chatkou. Táto požiadavka je momentálne v štádiu riešenia. Budeme vás informovať o výsledku našich opatrení.

Riešenie požiadavky - Dátum:


Požiadavka Mária - Orezávanie stromov

Mária by potrebovala orezať stromy a bude veľmi vďačná za pomoc od iných záhradkárov. Ak niekto z Vás potrebuje tiež orezať stromy, mohli by ste sa spojiť a spoločne vybaviť orezávanie stromov.

Riešenie požiadavky - Dátum: 21.04.2023. Požiadavka pani Márie bola vybavená. Našiel sa ochotný záhradkár, ktorý jej pomohol s orezaním stromov.


Podnet - Voda pre záhradky

Mnoho záhradkárov nemalo v uplynulom roku prístup k vode. Prosím o toleranciu v prípade, že sa podobná situácia opakuje aj v tomto roku. Je nás 51, a každý potrebuje prístup k vode. Vopred ďakujeme za pochopenie.


Podnet - Bezpečnosť a rýchlosť v osade

Drvivá väčšina členov vyjadrila nespokojnosť s nedodržiavaním stanovenej rýchlosti v osade, čo vedie k zvýšenej prašnosti a ohrozujúcej bezpečnosti záhradkárov a ich rodinných príslušníkov. Ako záhradkárska a rekreačná oblasť by sme mali klásť dôraz na bezpečnosť a rešpekt k ostatným členom. Prosíme všetkých záhradkárov, aby dodržiavali maximálnu povolenú rýchlosť v osade 10 km/h. Rýchla jazda ohrozuje ostatných, najmä deti, ktoré sa tu pohybujú a hrajú. Taktiež si pripomíname základné interné pravidlá, ktoré sú zamerané na riešenie tohto problému. Ďakujeme za pochopenie a spoluprácu.

  • Komunikácie (základné interné pravidlá) Na riešení tohto problému musíme pracovať priebežne. Poprosím všetkých, aby si prečítali základné princípy a interné pravidlá, ktoré by sme mali dodržiavať a riadiť sa s nimi.

Výzva k občianskemu spolunažívaniu

Vytvorili sme si základné dokumenty a pravidlá na podporu dobrých vzťahov a občianskeho spolunažívania v našej záhradkárskej osade. Prosíme Vás o ich dodržiavanie a aktívnu účasť v spoločných aktivitách. Vaše pripomienky a podnety sú vítané, aby sme neustále zlepšovali náš kolektívny život. Záleží na každom z nás, ako prispievame k pozitívnej atmosfére a spolupráci. Sme presvedčení, že spoločnými silami dosiahneme výborné výsledky. Ďakujeme za Vašu angažovanosť a prajeme úspešnú sezónu záhradkárov.

S pozdravom, Výbor spoločenstva

Aj Vy môžete prispieť k našej stránke!

Chceme, aby naša stránka odrážala aktivity a záujmy celej komunity záhradkárov. S radosťou privítame Vaše príspevky, podnety a fotografie. Stačí ich posielať na náš e-mail. Ďakujeme za spoluprácu a prajeme všetkým záhradkárom plodnú sezónu, plnú úspechov a krásnej úrody, ktorá je odmenou za Vašu prácu a lásku k záhradkárstvu.

Foto záhradkári  

V záložke "Galéria" si môžete prezrieť našu fotogalériu. Okrem toho sme vytvorili špeciálnu galériu s názvom "Foto záhradkári," kde môžete pridať svoje vlastné fotografie. Ak máte záujem o zverejnenie vašich fotiek v tejto galérii, jednoducho ich pošlite predsedovi na e-mail. Tešíme sa na vaše záhradkárske momenty!  

 

2 Percentá dane - Podporte záhradkársku osadu

Vážení záhradkári,

Chceme Vás informovať o možnosti pridelenia 2 percent dane vo prospech nášho záhradkárskeho spoločenstva. Táto iniciatíva poskytuje jednoduchý spôsob, ako finančne prispieť k zlepšeniu infraštruktúry a zariadení v našej osade.

Ako prispieť:

  1. Navštívte našu stránku 2 Percentá Dane.
  2. Nájdete tu potrebné informácie, vrátane IČO (Identifikačné číslo organizácie) a ďalších údajov pre darovanie 2 % z dane.
  3. Stiahnite si dokument "Vyhlásenie" a postupujte podľa inštrukcií na stránke.

Pripomienky a otázky: Máte pripomienky alebo otázky týkajúce sa tejto možnosti? Zdieľajte ich s nami na našej stránke Pripomienky.

Vďaka za Vašu podporu a za to, že pomáhate tvoriť lepšiu budúcnosť našej záhradkárskej osady!

S úctou,

Výbor spoločenstva

Podnety a pripomienky od našich záhradkárov - Váš priestor na zdieľanie nápadov a názorov pre lepšie spoločenstvo v Záhradkárskej osade Dubina 1 Hranovnica. Prispievajte k zlepšeniu našej komunity a zanechajte svoj odtlačok.

 


Anketa aký je váš pohľad na Život v Záhradkárskej Osade Dubina 1 Hranovnica?

Vážení záhradkári, vaše názory sú pre nás veľmi dôležité! Prosím, venujte chvíľu a vyplňte náš dotazník, aby ste nám pomohli zlepšiť naše záhradkárske spoločenstvo.

Anketa aký je váš pohľad na Život v Záhradkárskej Osade Dubina 1 Hranovnica?

Dotazník

Potešíte nás, ak s nami zdieľate vaše skúsenosti! Vyplňte náš krátky dotazník a pomôžte nám vytvoriť ešte lepšiu ponuku pre všetkých vášnivých záhradkárov. Ste vášnivý záhradkár? Vaše názory sú pre nás dôležité! Vyplňte náš dotazník a pomôžte nám vytvoriť záhradkársku skúsenosť presne podľa vašich predstáv.

Dotazník naša online anketa.Drahí záhradkári,

Vaše názory, pripomienky a návrhy sú pre nás veľmi cenné. Chceme vytvoriť ešte lepšie a príjemnejšie prostredie pre všetkých členov osady. Prosíme vás, aby ste si našli pár minút na vyplnenie nasledujúcich otázok. Vaša spätná väzba nám pomôže lepšie pochopiť vaše potreby a predstavy. Vopred ďakujeme za váš čas a aktívnu účasť.

S úctou,
Výbor spoločenstva

Ako člen našej záhradkárskej osady máte dojem, že sa vaše problémy a pripomienky riešia adekvátne a efektívne? 


Online anketa online dotazník prieskum

Online anketa online dotazník zdieľajte svoj názor s nami! Prosíme, vyplňte našu krátku online anketu a pomôžte nám lepšie porozumieť vašim potrebám. Tento prieskum a Vaša spätná väzba je pre nás cenná. Ak máte k jednotlivým otázkam iný názor pripadne chcete niečo doplniť napíšte nám email. Ďakujeme za váš čas!


Ak vyberiete možnosť 'Iné (špecifikujte)', prosíme, použite náš kontaktný formulár na odoslanie vašich špecifikácií. Poskytnite nám bližšie informácie o tom, o čo presne ide, a my sa s vami spojíme pomocou e-mailu. Ďakujeme za vašu podrobnosť a spoluprácu.


1. Komunikácia: Ako by ste hodnotili komunikáciu medzi členmi osady a výborom? Prosím, podeľte sa o svoje názory a skúsenosti. Ak máte nejaké nápady na zlepšenie tejto komunikácie, sú vítané.

Komunikácia:

Na škále od 1 do 5, ako by ste ohodnotili efektívnosť komunikácie medzi členmi osady a výborom? (1 = veľmi nespokojný, 5 = veľmi spokojný). Ak máte konkrétny názor, nápad alebo pripomienku, ktorú by ste chceli zdieľať, napíšte nám email. Vaše myšlienky sú pre nás dôležité! 


2. Osadový poriadok: Aké sú vaše názory na súčasný osadový poriadok? Máte nejaké konkrétne návrhy na zlepšenie dodržiavania osadového poriadku alebo pravidelnej údržby spoločných priestorov? Prosím, podeľte sa o svoje myšlienky a skúsenosti. Je potrebné zmeniť osadový poriadok?

Osadový poriadok:
Na škále od 1 do 5, ako by ste ohodnotili osadový poriadok? (1 = veľmi nespokojný, 5 = veľmi spokojný). Prosím, podelte sa o svoje myšlienky a skúsenosti. Ak máte návrhy, môžete ich posielať na e-mail, alebo využite kontaktný formulár na našej stránke. 


 3. Dodržiavanie osadového poriadku: Aké sú vaše názory na dodržiavanie nášho osadového poriadku? Ako hodnotíte dodržiavanie nášho osadového poriadku a pravidelnej údržby spoločných priestorov? 

Dodržiavanie osadového poriadku:
Na škále od 1 do 5, ako by ste ohodnotili dodržiavanie osadového poriadku a pravidelnej údržby spoločných priestorov? (1 = veľmi nespokojný, 5 = veľmi spokojný). Máte nejaké konkrétne návrhy na zlepšenie dodržiavania osadového poriadku alebo pravidelnej údržby spoločných priestorov? Ak máte návrhy, využite kontaktný formulár na našej stránke.  


 4. Brigády: Milí záhradkári, spoločné brigády sú príležitosťou na zlepšenie nášho spoločenstva. Prosíme vás, aby ste sa vyjadrili k svojmu záujmu o účasť a prispeli svojimi nápadmi a schopnosťami k spoločným aktivitám.

Brigády:
Ďakujeme za váš záujem a ochotu podieľať sa na brigádach. Veríme, že spoločne dokážeme vytvoriť ešte príjemnejšie prostredie našej záhradkárskej osady. Ako by ste navrhovali zlepšiť účasť členov na brigádach?


 5. Infraštruktúra: Ak by sme mohli zhodnotiť súčasný stav našej infraštruktúry a zariadení, chceli by sme počuť váš názor. Prosíme, zdieľajte s nami svoje pocity ohľadom stavu a prípadné návrhy na zlepšenie. Ako hodnotíte súčasný stav infraštruktúry a zariadení v našej záhradkárskej osade?

Infraštruktúra:
Aké konkrétne prvky infraštruktúry by ste chceli vidieť vylepšené alebo pridané? Vaše spätné väzby sú pre nás cenné a pomôžu nám identifikovať oblasti, ktoré môžeme zlepšiť. Ďakujeme, že sa podelíte so svojimi myšlienkami a pripomienkami. Môžete ich posielať na e-mail, alebo využite kontaktný formulár na stránke.


 6. Podnety a pripomienky: Ako často by ste sa chceli vyjadrovať a prispievať s podnetmi a pripomienkami?

Podnety a pripomienky:
Ak vyberiete možnosť 'Iné (špecifikujte)', prosíme, použite náš kontaktný formulár na odoslanie vašich špecifikácií. Poskytnite nám bližšie informácie o tom, o čo presne ide, a my sa s vami spojíme pomocou e-mailu. Ďakujeme za vašu podrobnosť a spoluprácu.


 7. 2 percentá z dane: Ste informovaný/á o tom, že sme sa tento rok registrovali ako prijímatelia 2 % z dane? Ak áno, aké možnosti by vás motivovali prispieť?

2 percentá z dane:


 8. Predseda: Ste spokojný/á s prácou predsedu spoločenstva záhradkárov? Ak áno, aké konkrétne aspekty vás tešia alebo považujete za pozitívne? Ak nie, v čom by podľa vás mohol predseda zlepšiť svoju prácu?

Predseda:
Ak vyberiete možnosť 'Iné (špecifikujte)', prosíme, využite náš kontaktný formulár alebo nám pošlite e-mail [Zloženie výboru]. Poskytnite bližšie informácie o tom, o čo presne ide, a my sa s vami spojíme. Ďakujeme za vašu podrobnosť a spoluprácu.


 9. Smerovanie a pokrok: Ako vnímate smerovanie a pokrok našej záhradkárskej osady? Aké konkrétne kroky alebo iniciatívy by podľa vás mohli prispieť k ďalšiemu rozvoju osady?

Smerovanie a pokrok:


 10. Pozitíva: Aký je váš názor na súčasné pozitíva v našej záhradkárskej osade? Čo sa vám najviac páči a považujete to za kladné charakteristiky našej osady?

Pozitíva:


 11. Brána: Aký je váš názor na plánovanú novú elektrickú vstupnú bránu do našej záhradkárskej osady? Radi by sme počuli vaše pripomienky a názory na túto plánovanú úpravu.

Brána:


 12. Ako často: Ako často by ste chceli prispievať novými nápadmi a aktivitami pre našu záhradkársku osadu?

Ako často:


 13. Úroveň informovanosti: Ako hodnotíte úroveň informovanosti o dôležitých veciach a prebiehajúcich akciách v osade? Je pre nás dôležité, ako členovia vnímajú informovanosť a komunikáciu v osade.

Úroveň informovanosti:
Ak máte konkrétne pripomienky alebo návrhy týkajúce sa informovanosti a komunikácie, môžete ich uviesť?


 14. Riešenie problémov: Ako člen našej záhradkárskej osady máte dojem, že sa vaše problémy a pripomienky riešia adekvátne a efektívne?

Riešenie problémov:
Máte niečo, čo by ste chceli konkrétne pripojiť alebo spresniť k tejto téme?


 15. Čo si myslíte: Čo si myslíte o tomto dotazníku a vašich odpovediach ako o prínose pre našu záhradkársku osadu?

Čo si myslíte:
Máte nejaké konkrétne návrhy prosím, podeľte sa o svoje myšlienky a skúsenosti. Ak máte návrhy, môžete ich posielať na e-mail (zloženie výboru) alebo využite kontaktný formulár na našej stránke.


Ak by ste si vybrali možnosť 'Iné (špecifikujte)' ktoré je pri viacerých anketách, prosíme, špecifikujte na čo presne sa vaša pripomienka vzťahuje. Napríklad, ak sa týka konkrétnej oblasti alebo témy, uveďte to v texte pripomienky. Vaše špecifikácie nám pomôžu lepšie pochopiť vaše názory a zabezpečia, aby sa vaša pripomienka dostala k správnemu miestu

ANKETA 

Prieskum, ktorý ste práve vyplnili, je pre nás cenným zdrojom informácií. Vaša účasť nám pomôže zlepšiť naše spoločenstvo. Ďakujeme vám za váš čas a cenný príspevok!

Naša online anketa. Vaše spätné väzby sú pre nás cenné a pomôžu nám identifikovať oblasti, ktoré môžeme zlepšiť. Ďakujeme, že sa podelíte so svojimi myšlienkami a pripomienkami.

Veríme v ducha spolupráce a aktívneho prispievania každého člena našej osady. Chceli by sme vedieť, aký máte záujem a ochotu vyjadrovať sa a prispievať s podnetmi a pripomienkami k našej spoločnej činnosti. Vaše zapojenie je pre nás dôležité, pretože každý názor prispieva k lepšiemu a efektívnejšiemu fungovaniu osady.

Ak máte nápady, pripomienky alebo jednoducho chcete zdieľať svoj názor, neváhajte sa vyjadriť. Vaša aktívna účasť je kľúčová pre spokojnosť a prosperitu celej osady.


 

Ďakujeme vám, že ste si našli čas na vyplnenie našich ankiet. Vaše názory sú pre nás veľmi dôležité a pomáhajú nám lepšie porozumieť potrebám celej osady. Vaša spätná väzba nám poskytuje cenné informácie na zlepšenie našej spoločnej záhradkárskej osady. Ak máte ďalšie nápady, pripomienky alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať. Ešte raz ďakujeme za vašu účasť a príspevok k rozvoju našej osady.

S úctou,
Výbor spoločenstva

Fotogaléria podnety záhradkárov

images/podnety/naklon-stromov1.jpg

Požiadavka od pána Milana, ktorého ohrozujú stromy nebezpečne naklonené nad jeho chatkou.

images/podnety/stromy-maria-01.jpg

Mária by potrebovala orezať stromy. Pokiaľ by sa našiel záhradkár, ktorý by jej vedel s týmto pomôcť bola by veľmi rada.

images/podnety/orez-stromy-2.jpg

Požiadavka pani Márie vybavená 21.04.2023. Našiel sa ochotný záhradkár, ktorý jej pomohol s o rezom stromov.

images/podnety/orez-stromy-1.jpg

Pani Mária má už stromy orezané a je vďačná, že sa nájdu ľudia ktorí pomôžu.

Záhradkári

Dubina 1 chatová osada

Dubina Poprad

Vitajte v našom Spoločenstve Záhradkárov Dubina 1! Dubina 1 predstavuje útulnú chatovú osadu nachádzajúcu sa v katastrálnom území obce Hranovnica, v...

Záhradkár a záhradka

Záhradkár a záhradka.Každá záhradka je malým kúskom raja

V našej záhradkárskej osade v Dubine, Hranovnica, váš záhradkársky sen začína. Každá záhradka je malým kúskom raja, kde môžete prebudiť svoje záhradkárske vášne. Bez ohľadu na to, či ste nadšený záhradkár alebo len začínate, naše záhradky vás privítajú s možnosťami pre pestovanie a relaxáciu v prírode. Pridajte sa k nám a spolu tvoríme krásne a oživujúce záhradkárske prostredie v Dubine.

Záhradkári Dubina Hranovnica

Vitajte v Spoločenstve záhradkárov v Dubine 1, situovanej v malebnom prostredí Hranovnice v Prešovskom kraji. Naša chatová oblasť je miestom, kde sa stretávajú nadšení záhradkári, aby zdieľali svoje zážitky, rady a inšpirácie. S radosťou Vás vítame na našej webovej stránke: www.dubina1.sk. Zistite viac o našom spoločenstve a záhradách, ktoré vytvárame v srdci prírody.

Páči sa Vám nová stránka

Najnovšie články záhradkárskej osady

Few Clouds

9.43°C

Hranovnica Dubina

Few Clouds
Humidity: 66%
Wind: NE at 3.09 M/S

Kontakt záhradkár predseda

Zdenko Hodúl
Svätoplukova 2681/37,
05801 Poprad

Telefón: +421 903 323 944
Email: zdenohodul@gmail.com

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.